Tiden går..

Nu var det vääääldigt längesen den här bloggen uppdaterades!
Det har hänt lite grejer, Ajax har nämligen fått en kompis! Det är en liten Devon Rex-hane vid namn Aragorn som kom hit några dagar innan julafton. I början var Ajax lite tveksam till den där nya saken, men nu är dom bästa vänner och busar som bara den! Här har dom tvättstund i soffan.

Ajax har dessutom hunnit bli hela 1 år gammal och väger runt 6-7 kg! Aragorn är ungefär 4 månader gammal och väger runt 2 kg.

Jag har även börjat klickerträna båda katterna, Ajax klickertränas med en visselpipa och Aragorn tränas med en klicker. Det är mycket enklare att träna dom med varsina ljud istället för att behöva se till att den ena katten inte är i närheten.

Båda katterna längtar efter våren och sommaren, främst Ajax. Båda två har faktiskt varit ute några gånger nu under vintern, Aragorn har sprungit ut i snön självmant även fast han knappt har någon päls. Dock blir Aragorns utevistelser aldrig längre än någon minut, Ajax kan däremot gå och lägga sig under buskarna en stund och kika på fåglarna som huserar i trädet och buskarna.

RSS 2.0